עדכון יומי נכון ליום רביעי כ"ב אדר, 18.3.2020 שעה 15:00

18/03/2020

עדכון יומי נכון ליום רביעי כ"ב אדר, 18.2.2020 שעה 15:00

תושבים יקרים ,
כפי שפורסם קודם באפרת ישנם כרגע 3 חולים מאומתים שמות והנחיות נמצאים בקישור המצורף. כאן
אנו מאחלים להם בריאות איתנה במהרה ומבקשים להקפיד על הנחיות משרד הבריאות ולהשאר בבתים.

תושבים אשר נבדקו על ידי מד"א וטרם קיבלו תשובה מתבקשים למלא את הטופס המצורף על מנת שנוכללסייע בזירווז קבלת התשובה לתשומת לבכם

המעוצה אינה מקבלת את התשובות רק הנבדק. למלוי טופס לחץ כאן

כאמור בהתאם להנחיות הכלליות על צמצום עובדים במשרדים צומצמה כמות העובדים במועצה באופן מהותי .
מטבע הדברים כמות השירותים שאנו יכולים להעניק כרגע מוגבלת אנא גלו הבנה.

על מנת לענות לכל שיחות הטלפון הנכנסות למועצה הותאמה המרכזיה :
בין השעות 07:30-15:00 ניתן לחייג למרכזיה ולהגיע דרכה למוקד הביטחוני, המוקד העירוני, שירותים חברתיים והשירות הפסיכולוגי.

החל מהשעה 15:00 כל השיחות יועברו למוקד הביטחוני ולמערכת הדיבור הקולי, ניתן להשאיר הודעה גם בדרך האפליקציה והמייל ואנו נחזור אליכם בהקדם.

תחבורה ציבורית - כלל התחבורה הציבורית צומצמה. קווי האוטובוס השונים יפסיקו לעבוד 20:00 ועד לשעות הבוקר.
בסופיש שבוע תופסק התנועה מיום חמישי בשעה 20:00 ותחזור לפעילות אור ליום ראשון.
קו 409 לבית שמש הפסיק את פעולתו עד להודעה חדשה.למידע פרטני על קווי *8787

מקוואות הגברים נסגרו על פי הנחית  החלטת מרא דאתרא הרב ריסקין וראש המועצה עודד רביבי

השירות הפסיכולוגי מעמיד קו חם לתלמידים, ההורים ואנשי החינוך,
בטלפון  02-9939333  בין השעות 8:00 בבוקר עד  20:00 בערב,