עדכון יומי יום שני כ"ז אדר 23.3. בשעה 16:00

23/03/2020 16:00

עדכון יומי יום שני כ"ז אדר 23.3. בשעה 16:00

נכון להיום ישנם כ 30 חולים מאומתים באפרת כולם בשכונת התמר.
מתוך ערבות הדדית ומחוייבות חברתית הסכימו חולים נוספים לחשוף את שמם:

אביחי מאיר
עוז גולד
ויותם נתנאל

אנו מודים לחולים המאשרים לפרסם את שמותיהם ומאחלים לכולם החלמה מהירה ובריאות איתנה.
אנו מבקשים להימנע מיצירת קשר עם החולים ולכבד את פרטיותם.

על מנת שנוכל להערך ולסייע לחולים ולמשפחותיהם בצורה המיטבית אנו זקוקים שתעדכנו אותנו ישירות דרך המוקד הביטחוני או דרך הצח"שים בשכונות שמכם יפורסם רק במידה ותחתמו על טופס ויתור הסודיות .

חולים אשר נמצאים באשפוז ביתי חל עליהם איסור מוחלט לצאת מהבתים!

לידיעתכם, נבדקים שטרם קיבלו תשובה חייבים להישאר בבידוד עד קבלת התשובה.
משפחות הנבדקים שטרם קיבלו תשובה ישארו בביתם עד קבלת התשובה של הנבדק.

להזכירכם: על כל מי שהיה במגע עם חולה מאומת עליו להיכנס לבידוד למשך 14 יום מהמגע האחרון.

אמש השיק משרד הבריאות את אפליקצית " מגן" - אפליקציה שמאפשרת לדעת אם היית בקרבת חולי קורונה.

האפליקציה מצליבה בין היסטוריית המיקום של המכשיר שלך, לבין נתוני מיקום החולים המעודכנים של משרד הבריאות.

המגן זמינה בחמש שפות: עברית, ערבית, אנגלית, רוסית ואמהרית. להורדה חפשו "מגן" בחנות האפלקציות.

אתמול ביצעו עובדי אגף בשפ"ע חיטוי במוקדים עיקריים בשכונת התמר והזית. העלנו בקשה לכבאות הראשית לביצוע חיטויים במקומות נוספים.
למרות החיטוי אנו חוזרים ומנחים להישאר בבתים על פי הנחיות משרד הבריאות ולא לצאת החוצה שלא לצורך.

מקוואות : כל מקוואות הנשים פתוחות להודעה המלאה על פירוט השעות וההנחיות עברו לקישור המצורף http://efrat.muni.il/…

פינוי אשפה - מבודדים אשר אין ברשותם מסכות מתבקשים לצאת עם צעיף או כל כיסוי פה אחר ולהשתמש ברגלית של הפח.

אתמול, לבקשת תושבים נאספו כל הספרים שנמצאים בתחנות הקריאה השונות באפרת. אנא הימנעו מהבאת ספרים לתחנות אלו עד שנחזור לשגרה

באתר המועצה ובפייסבוק ישנה רשימה של בעלי עסקים מקומיים אשר פתוחים למשלוחים/איסוף בימים אלו

להזכירכם אתם לא לבד!
נציגי מועצה, פסיכולוגים ועובדים סוציאלים נמצאים כאן אתכם וניתן לקבל סיוע בקווי הסיוע השונים : 02-9939333/02-9939370