עדכון יומי 24.3.2020

24/03/2020

עדכון יומי יום שלישי כ"ח אדר 24.3.2020 בשעה 14:00

נכון לשעות אלו ידוע לנו על כ-32 חולים באפרת מקרה אחד בשכונת הרימון והשאר בשכונת התמר.
אנו מודים לתושבים אשר מוכנים ליידע אותנו בדבר מחלתם ומאפשרים לנו לחשוף את שמותיהם מתוך דאגה לשכניהם ולקהילת אפרת,
 ומאחלים לכולם החלמה מהירה ובריאות איתנה.
אנו מבקשים להימנע מיצירת קשר עם החולים ולכבד את פרטיותם.

על מנת שנוכל להערך ולסייע לחולים ולמשפחותיהם בצורה המיטבית אנו זקוקים שתעדכנו אותנו ישירות דרך המוקד הביטחוני או דרך הצח"שים בשכונות
חולים אשר נמצאים באשפוז ביתי חל עליהם איסור מוחלט לצאת מהבתים!

לידיעתכם, נבדקים שטרם קיבלו תשובה חייבים להישאר בבידוד עד קבלת התשובה.
משפחות הנבדקים שטרם קיבלו תשובה ישארו בביתם עד קבלת התשובה של הנבדק.

להזכירכם: על כל מי שהיה במגע עם חולה מאומת עליו להיכנס לבידוד למשך 14 יום מהמגע האחרון.

משרד הבריאות ומד"א עדכנו כי נפתח "דרייב אין" בדיקות באצטדיון טדי בירושלים. תושבים הממתינים לבדיקה יקבלו הודעה ממד"א עם הנחיות כיצד להגיע.
תושב שאינו מסוגל להגיע לבדיקה באיצטדיון טדי יפנה למוקד מד"א 101 שלוחה 2 ויבקש בדיקה ביתית.
מערך המתנדבים של מד"א בסיוע רכבי המועצה ימשיך לבצע בדיקות באפרת לאלו שאין ביכולתם להגיע לטדי.
בכל בעיה ניתן לפנות לאבא ריצ'מן 052-6071784

החיטוי בשכונות נמשך , היום נערך חיטוי נוסף בשכונת התמר על ידי כבאות והצלה.
אין צורך בסגירת חלונות!
למרות החיטוי אנו חוזרים ומנחים להישאר בבתים על פי הנחיות משרד הבריאות ולא לצאת החוצה שלא לצורך.

גם מקוואות הכלים ברחבי אפרת עברו חיטוי והנחיות לגבי מקוואות הנשים מעודכנות באתר המועצה.

"יד ביד" מבקשים להימנע מהבאת חפצים ובגדים עד להודעה חדשה.

נמשיך ונעדכן