עדכון יומי 25.3 שעה 15:00

25/03/2020

נכון לשעה זאת עלה מספר החולים המאומתים באפרת ל 35 תושבים. רובם בשכונת התמר, תושבת בשכונת הרימון ותושב בשכונת הדגן.
אנו מודים להם על שהסכימו להיחשף ומאחלים להם רפואה שלמה.
הפרטים אודות המסלולים הידועים לנו עד כה, זמינים באתר המועצה

על מנת שנוכל להיערך ולסייע לחולים ולמשפחותיהם בצורה המיטבית אנו זקוקים שתעדכנו אותנו על קבלת תשובה חיובית ישירות דרך המוקד הביטחוני 1700705000 או דרך הצח"שים בשכונות.
גם אם אינכם מעוניינים לחשוף את שמכם - יש חשיבות עליונה להבין את המסלול שביצעתם בימים האחרונים על מנת שכל מי שהיה עמכם במגע יכנס לבידוד.

לידיעתכם, נבדקים שטרם קיבלו תשובה חייבים להישאר בבידוד עד קבלת התשובה.
משפחות הנבדקים שטרם קיבלו תשובה ישארו בביתם עד קבלת התשובה של הנבדק.
תושבים אשר יצאו מבידוד נדרשים להמשיך וולהשמע להנחיות של משרד הבריאות.

מחר, יום חמישי ר"ח ניסן בין השעות 10:00-16:00 תיערך מסיבת המרפסות הגדולה של אפרת!ניידת השמחה של אפרת יחד עם dj איציק וחני נטורה ידאגו לעשות לכם שמח.
למידע נוסף הכנסו לדף הפייסבוק של מתנ"ס אפרת.

לאור בקשות שהגיעו אלינו הרחבנו את אתר המועצה העוסק בקורונה וניתן למצוא בו מידע אודות "הלכות בצל הקורונה" - על חג הפסח המתקרב,מקוואות, מניינים ועוד: