עדכון יום חמישי ח' ניסן 2.4 בשעה 14:00

2/04/2020

מספר החולים תושבי אפרת נכון לשעה זו עומד על 51.
ב"ה שמספר המחלימים עולה ועומד כעת על 10 מחלימים.
התפלגות החולים לפי שכונות:

תמר- 33
דגן -2
דקל -8
תאנה -2
רימון -2
תושבי אפרת שמתגוררים כיום מחוץ לאפרת : 4

אנו שבים ומדגישים את החובה להישאר בבתים. אין להרחיק יותר מ- 100 מטר אלא לצורך חיוני בהתאם להנחיות משרד הבריאות.
חובה עלינו להבין ולהפנים שהיכולת שלנו לנצח את הנגיף תלויה בשמירה קפדנית על ההנחיות.
אנו מודעים לקשיים המצטברים ולבעיתיות הנובעת מההכנות לחג הפסח אך עלינו להמשיך ולהיות ממושמעים כדי לנצח!

עובדי המועצה עושים לילות כימים על מנת לשמר את השירותים הניתנים לתושבים בתקופה מורכבת זו.
עם זאת, אנו חוזרים ומבקשים
להישמע להנחיות שפירסמנו בנוגע לפינוי אשפה, גזם וגרוטאות ולהיצמד להנחיות המיוחדות לשנה זו של המועצה הדתית בנוגע להגעלת כלים ולביעור החמץ

להזכירכם כי באתר המועצה תוכלו למצוא את כל המידע והפרסומים  בנושא הקורונה וכן הצעות למגוון פעילויות, הצגות ומופעים דיגיטליים.

תחבורה ציבורית:
לאור המצב ובהתאם להנחיות משרד התחבורה , התחבורה הציבורית לא תפעל בערבי החג ובחג עצמו.
התחבורה הציבורית תפעל רק בימי חול המועד , בימים ראשון ושני 12.4-13.4 ועד השעה 20:00 בלבד.

יחד - ננצח!
נמשיך ונעדכן,