עדכון יום שני י'ב ניסן 6.4 בשעה 15:00

6/04/2020

מספר החולים תושבי אפרת נכון לשעה זו עומד על 44.
ב"ה שמספר המחלימים עולה ועומד כעת על 18 מחלימים.
עם זאת , עדיין ישנו מספר קטן של חולים חדשים שנמצאים בבידוד מאז חזרתם מחו"ל.

אנו שבים ומדגישים את החובה להישאר בבתים! אין להרחיק יותר מ- 100 מטר אלא לצורך חיוני בהתאם להנחיות משרד הבריאות.
משטרת ישראל מבצעת אכיפה מוגברת באזור. האכיפה תלך ותתהדק לקראת החג. קנסות של אלפי שקלים ינתנו למפירים.
אנו מדגישים: בהתאם להנחיות האחרונות אין לחגוג את חג הפסח בחברת אנשים שאינם שייכים למשפחה האורגנית.
אין לארח או להתארח ויש להיערך בהתאם.
חובה עלינו להבין ולהפנים שהיכולת שלנו לנצח את הנגיף תלויה בשמירה קפדנית על ההנחיות.
אנו מודעים לקשיים המצטברים ולבעיתיות הנובעת מההכנות ומהצורך להתבודד גם בחג הפסח אך עלינו להמשיך ולהיות ממושמעים כדי לנצח!

עובדי המועצה עושים ימים כלילות על מנת לשמר את השירותים הניתנים לתושבים בתקופה מורכבת זו.
להלן הנחיות לפינוי גזם ואשפה ערב החג:
פינוי אשפה - ביום  ג׳ י"ג ניסן 7/4 יתבצע פינוי אשפה כפול .
במהלך היום כרגיל וב 02:00 עד הבוקר ולקראת ערב החג.
נא הקפידו לזרוק את האשפה במיכלים המיועדים לכך בלבד!
גזם וגרוטאות - ניתן להוציא עד היום בערב( יום ב') בלבד!

החל ממחר - יום שלישי - אין להוציא גזם עד אחרי החג!

ביעור חמץ -  אין לבער חמץ! הנחיות  מיוחדות לשנה זו באתר המועצה.
הקפידו  לא לזרוק חמץ לאסלות כדי לא ליצור סתימות וגלישות ביוב .

לאור מצב החירום המתמשך ולאור ההכנות המאתגרות לחג אנו שבים ומפרסמים את הקובץ  דרכו תוכלו להתנדב וקובץ נוסף דרכו ניתן להעלות צרכים.

להתנדב לחץ כאן

לצרכים ובקשות לחץ כאן

האגף לשירותים חברתיים יחבר בין המתנדבים לבעלי הצרכים בשיתוף מטות נוער, צעירים וותיקים וצוותי החוסן השכונתיים.

להזכירכם כי באתר המועצה תוכלו למצוא את כל המידע והפרסומים  בנושא הקורונה וכן הצעות למגוון פעילויות, הצגות ומופעים דיגיטליים.

אם נישמע להנחיות ונקפיד על ההוראות, יחד - ננצח!
נמשיך ונעדכן,