עדכון יום ראשון כ"ה ניסן 19.4 בשעה 15:00

19/04/2020

לפי הידוע לנו אנו עומדים כיום על מספר של 39 מחלימים ו – 24 חולים.
מזה כשבועיים לא דווח לנו על חולים חדשים.
מגמה חיובית זו – משתלבת היטב במגמת הבלימה וההדבקה הארצית שיורדת באופן מאד משמעותי ביחס למדינות אחרות בעולם. שמירת הכללים וההנחיות ע"י הציבור , הקפדה על הגיינה ושימוש במסכות ובכפפות – הובילו למספר הקלות שנכנסו לתוקפן הבוקר.
במסגרת ההקלות ניתן יהיה לקיים מניינים במסגרת של עד 19 מתפללים, בשטח פתוח תוך שמירה על מרחק של 2 מטר וחבישת מסכה. ניתן לפתוח עסקים במגוון תחומים בהתאם להנחיות המצורפות, ניתן לקיים פעילות ספורטיבית בזוגות עד למרחק של 500 מטר ועוד.
מצ"ב קובץ המסכם את ההנחיות החדשות.
מצ"ב קובץ הוראות מהמועצה הדתית.

בעת הזו חשוב להדגיש – כולנו זוכרים שההדבקה המשמעותית באפרת נולדה מסעודת פורים תמימה. ההצלחה שלנו לבלום ולעצור את ההדבקה באפרת נובעת בעיקר מההקפדה שלכם לשמור על ההנחיות והמגבלות. גם באפרת, כמו ברמה הארצית – ימים אלה של הקלה מסויימת – הם ימי מבחן. אם לא ניצמד להנחיות ונישמע להוראות אנו עלולים למצוא את עצמנו בהתפרצות נוספת ח"ו שתגרום לביטול ההקלות וחזרה לסגר.
במקביל לפרסום ההנחיות החדשות לציבור ולהנחיות שאמורות להתקבל ממשרדי הממשלה השונים, אנו ממשיכים בגיבוש תכניות קהילתיות שיפורסמו בהקדם האפשרי.
להזכירכם כי בכפוף להנחיות משרד הפנים – אין קבלת קהל במשרדי המועצה.
ניתן לפנות למועצה בדרכים הבאות: בטלפון, במייל או באפליקציה.

הפסקת מים בשכונת הדגן  -
מחר – יום שני כ"ו ניסן 20.4. בין השעות 12:00 – 9:30 תתבצע הפסקת מים יזומה בשכונת הדגן. אנא היערכו בהתאם.
במהלך השבוע האחרון הפצנו שאלון לתושבים.

בימים אלו התחלנו לנתח את התשובות ועולה כי ישנה בקשה להעביר את המידע המלא בהודעה באפליקציה ולא בעזרת קישור. בעקבות בקשות אלו נפיץ השבוע את ההודעות המלאות, נשמח לשמוע ממכם דרך המייל mokeds@efrat.muni.il / האפליקציה או בתגובות האם פעולה זאת מקלה על קבלת המידע.
להזכירכם, כל העדכונים עולים גם לאתר המועצה. (קורונה מידע-עדכון יומי)

אנו שבים ומחזקים את ידכם בתקופה מורכבת זו, מזכירים כי אתם לא לבד ובמידת הצורך תוכלו לפנות לקו הסיוע של האגף לשירותים חברתיים בכל יום בין השעות 20:00 – 8:30
במספר 02-9939370

יחד – ממשיכים לנצח!