עדכון יומי, יום שישי ל ניסן 24.4 שעה 17:00

24/04/2020

שבוע נוסף בצל הקורונה מגיע לסופו.
ההקלות בהנחיות מאפשר לנו להתחיל לייצר שגרה חדשה.
הספרייה הציבורית חזרה לפעול על ידי "משלוחים"
תלמידי החינוך המיוחד חזרו למוסדות החינוך
אגף הספורט של המתנ"ס מצטרף אל מטות הנוער, הצעירים והוותיקים הפועלים לספק פעילויות מגוונות המתואמות להנחיות וההגבלות.
על אף כל זה אסור לנו לשכוח שהמשך ההקלות תלוי בהתנהגות שלנו.
שמירה על ריחוק חברתי, חבישת  מסכה, שמירה על הגיינה אישית מטרתם למנוע התפשטות חוזרת של הנגיף.
להזכירכם, הגבלת המרחק עדיין קיימת. היציאה להתרעננות מותרת עד למרחק של 500 מטר מביתכם. תפילה במיניינים אפשרית עד 19 איש במקומות פתוחים בלבד תוך שמירה על מרחק ושימוש במסכות.
לקראת יום הזיכרון ויום העצמאות יוחמרו ההנחיות וההגבלות, אנא דאגו להערך בהקדם.
ידוע לנו כי ישנם עדיין תושבים המחכים לבדיקות קורונה
על מנת לנסות ולזרז את בדיקות קורונה ניתן לשלוח הודעה לאבא ריצ'מן רכז הבריאות של המועצה לאחר שביקשתם מקופ"ח שלכם בדיקה.
יש לשלוח לאבא את הפרטים הבאים בהודעה  בלבד:
שם מלא. ת.ז. כתובת. נייד. קופ"ח.
אבא ריצ'מן: 0526071784

אתמול חולקו כ50 מכתבים ופרחים על ידי מועצת הנוער למשפחות שכולות המתגוררות באפרת, השנה ובמיוחד בתקופה זו והשבת שבין שואה וגבורה ליום הזכרון ועצמאות, אנו מחזקים ומחבקים את המשפחות ואתם תושבים הנכם מוזמנים להתקשר לשכנ/ה, חבר/ה ולהגיד להם שאנו כאן איתם במיוחד בשבת זו.

אנו מודים לצוותי הצח"שים בשכונות , לעובדי המועצה ולכל מאות המתנדבים המסייעים לנו במגוון נושאים ומזכירים לנו שוב מידי יום שרק ביחד נוכל לנצח ולחזור לשגרה בריאה ומהירה.
העדכון הבא יצא ביום ראשון

מאחלים לכם שבת שלום,