עדכון יומי יום ראשון כ"ז תמוז 19.7.שעה 14:00

19/07/2020
עדכון יומי יום ראשון כ"ז תמוז 19.7.שעה 14:00

עם העליה בכמות החולים והמבודדים באפרת ולבקשת תושבים החלטנו להחזיר את העדכונים היומיים.

כפי שעשינו בסבב הראשון של התפרצות נגיף הקורונה נספר לכם מידי יום תוך שקיפות מלאה את המתרחש באפרת,
נעלה אתגרים והתמודדויות שאנחנו כרשות חווים, יוזמות ועשיה של עובדי המועצה ובעיקר של מתנדביה ותושביה.

אנו מבקשים שוב את האמון שלכם בנו ומבטיחים להיות זמינים ונגישים לשאלות ובירורים כמיטב יכולתינו.

אם ישנם בקשות למקד את המידע בנושאים מסוימים, אל תהססו ופנו אלינו.

כחלק מהפקת הלקחים שנערכה במהלך ההפוגה כשהיו באפרת 0 חולים, נערכה המועצה לאפשרות שעובדים לא יוכלו להגיע אל המשרד ולעבוד מרחוק בקרב עובדי המינהל.
בשבוע שעבר במקביל לכך שהייתה עליה בתחלואה ובהדבקות הפסקנו לקבל קהל במשרדי המועצה וכ40% החלו לעבוד מרחוק בכדיי לאפשר את המשך העבודה הן בטיפול בקורונה והן בעבודה השוטפת ובהערכות לפתיחת שנת הלימודים הבאה ועוד...

אנו עושים כל מאמץ שהעבודה תימשך ושאתם התושבים לא תרגישו כלל בהבדל בטיב ובנגישות השירותים.

אנו מזכירים לכם שניתן לפנות אלינו בטלפון, במייל ובאפליקציה לקבלת מידע או שירות.

שיתוף הפעולה שלכם התושבים חשוב וממשעותי לנו כרשות בהתמודדות עם הנגיף ובקבלת החלטות להמשך.

שיתוף שלכם התושבים אודות הידבקות בנגיף, חשיפת השם והמסלולים עוזרת לקטיעת שרשרת ההדבקה.

אחריות אישית בשמירה על הנחיות בידוד ובעטית מסיכה שמירת מרחק והגיינה תאפשר לכולנו לעבור את התקופה הזאת בצורה מיטבית ומחזקת, רק ביחד נוכל לנצח את הנגיף!

נמשיך ונעדכן