עדכון הנחיות בעקבות הסגר

18/09/2020
עדכון הנחיות בעקבות הסגר
בימים האחרונים אנו מקבלים שאלות רבות הנוגעות לשגרת החיים בתקופת הסגר הקרוב.
אנו משתדלים לענות על כולם כמיטב יכולתנו אך לצערנו פעמים רבות אנו כמוכם, נתקלים בחוסר ידיעה/ החלטה או הנחיה סותרת.
אנו חווים אתכם את אותם התחושות , הבלבול והתיסכול מהמצב הקיים
אך מבינים שהכח לקטוע את שרשאות ההדבקה ולהפחית את כמות החולים הוא רק על ידי ציות להנחיות, שמירת מרחק, עטיה של מסכה
ומניעת התקהליות. הקפידו על קיום הנחיות אלו במיוחד בבתי הכנסת והמניינים השונים, הימנעו מנסיעות במהלך הסגר שאינן נחוצות.
משטרת ישראל הודיעה שתאכוף את הסגר ואנו מבקשים להימנע מאי נעימויות ולהקפיד על ההנחיות.
במהלך ימי החג ימשיכו עובדי המועצה לסייע למשפחות החולים, לתחקר חולים לפרסם ולהודיע על מסלולים.
אנו ממליצים שבכל בית יישאר טלפון פתוח לקבלת הודעות.
הנחיות המרא דאתרא הרב רסקין נשלחו על ידי הגבאים.
אנו מבקשים מתושבים אשר מקבלים תשובה חיובית לייצור איתנו קשר דרך מוקד הביטחון 5436* על מנת שנוכל לתחקר ולבודד על פי הצורך.
הדואר מבקש להודיע כי שעות הפעילות שלו הצטמצמו - בימי שישי הסניף יהיה סגור ובימים ב-ה יפעל עד השעה 13:00
בחול המועד סוכות יהיה פתוח רק בימי ראשון ושני.
רבים מתושבי אפרת יבלו את החג בבידוד ואנו שולחים להם מכאן חיזוקים ומאחלים לחולים החלמה מהירה.
מודים שוב לכל הצוות הענק והמדהים של מתנדבי ועובדי המועצה שמחים שזכינו לחיות ולעבוד במקום שהערבות ההדדית העזרה לזולת והנתינה אינם רק סיסמאות.
שנה טובה,
נמשיך ונעדכן