עדכון יום שישי ז' תשרי 25.9.20 בשעה 16:00

25/09/2020 16:00
עדכון יום שישי ז' תשרי 25.9.20 בשעה 16:00
נכון לשעה זו ישנם 71 תושבים מאומתים לנגיף הקורונה באפרת.
ביממה האחרונה נוספו 5 מאומתים חדשים והחלימו 11.
4 מתוך חמשת המאומתים החדשים נדבקו מבן משפחה גרעיני.
בוצע תחקיר לכל המאומתים ע"י צוות התחקור של המועצה, השלכות אישיות עודכנו .
אין השלכות ציבוריות.
היום בשעה 14:00 נכנסו לתוקפן ההגבלות המחמירות שקבעה הממשלה כדי לנסות ולצמצם את התחלואה. במסגרת ההגבלות ניתן לצאת מהבית עד למרחק של 1000 מטר אך אסורה התקהלות מכל סוג שהוא.
לקראת השבת ויום הכיפורים אנו מבקשים לחדד מספר נושאים שאושרו כולם ע"י רבני המועצה הדתית:
1. תושבים שביצעו בדיקת קורונה ושלא קיבלו תשובה עד שבת/ יום כיפור מתבקשים להישאר בזמינות מיידית על מנת שיוכלו לקבל את התשובה שיתכן ותגיע במהלך השבת/החג.
2. תושבים המקבלים במהלך השבת/חג תשובה חיובית מתבקשים להודיע למוקד אפרת 5436* ולהישאר בזמינות
3. ייתכן ומתחקר מצוות התחקור של המועצה יבקש לבצע תחקיר במהלך השבת/חג כדי שנוכל להודיע למגעים קרובים על הצורך בבידוד.
4. אנו מבקשים שבכל בית אב יישאר לפחות מכשיר נייד אחד בזמינות במהלך השבת והחג.
הודעה כתובה (sms) תישלח במידת הצורך בנוסף על ערוצי הפרסום הרגילים
מתנדבי הצח"ש וכלל עובדי וצוותי מטה הקורונה של המועצה נערכו להמשך הטיפול במניעת הפצת נגיף הקורונה באפרת גם במהלך השבת והחג ובימי הסגר. עובדים ומתנדבים רבים הוכנסו לכוננות וזמינות מסביב לשעון וכולנו תקווה שלא נזדקק להפעילם.
תושבי אפרת,
ימי הסגר הם הזדמנות עבורנו ועבור כל תושבי מדינת ישראל לצמצם באופן משמעותי את רמת התחלואה. ההצלחה נתונה בידינו! למרות הקשיים והתקופה המורכבת הצלחתנו תלויה במשמעת עצמית! רק אם נישמע להנחיות, נשמור על ריחוק חברתי, עטית מסכות ושמירה על הגיינה – נצליח בעז"ה .
נשוב ונעדכן,
שבת שלום ומבורך,