הקמת מגרש "שחבק" – כדור רגל במתחם בית הספר בתמר.

6/02/2019

‏ל' שבט, תשע"ט

‏5 פברואר, 2019

לכבוד

הורי התלמידים

בתי ספר וגני הילדים

שכונת התמר

שלום וברכה,

הנדון: הקמת מגרש "שחבק" – כדור רגל במתחם בית הספר בתמר.

אנו שמחים לבשר לכם כי המועצה תתחיל בשבוע הבא בהקמת מגרש "שחבק" בסיוע של הטוטו

בסך כולל של כ – 1,200,000 ₪ .

לצורך ביצוע העבודות בשטח החצר של בית הספר (השטח המערבי) יבוצעו עבודות גידור במטרה לאפשר את עבודת הפיתוח ללא הפרעה לתלמידי בתי הספר והגנים ולהבטיח את בטיחותם של התלמידים בחצר בית הספר.

בתקופת העבודות בשטח יתכנו הפרעות של רעש, אבק בהתאם לאופי העבודות המתבצעות.

העבודות יבוצעו בפיקוח של מאבטח בהתאם להנחיות אגף הביטחון של המועצה. במקרים חריגים שיצטרכו גישה משטח בית הספר. יתאמו מראש עם הצוותים ומנהלי בתי הספר במקום.

העבודות מתוכננות להתחיל ב 10.02.19 עד אוגוסט 2019.

אנו בטוחים שעם סיום הקמת המגרש יתווסף מתקן ספורט איכותי ואטרקטיבי לטובת תלמידי בתי הספר והקהילה. מצע המגרש יהיה דשא סינטטי בתקן פיפא תאורה ספסלים וגידור

מצ"ב תרשים.

נפעל במשותף לקדם את מערכת החינוך.

בברכה,

משה בן אלישע                                                                      יוסי קרוטהמר

מהנדס המועצה                                                                 מנהל מחלקת חינוך