כניסת פועלים לאפרת- עדכון

בס"ד

כניסת פועלים לאפרת- עדכון

קבלנים/מעסיקים/תושבים יקרים,

בימים הקרובים יתחילו עבודות פיתוח על כביש הגישה החדש לשכונת הדגן והסדרת הכניסה הצפונית לאפרת.

המועצה בעבר אפשרה הכנסת פועלים דרך שער הדגן בכדי להקל על קבלנים ולאפשר כניסה חלקה ומהירה יותר לאפרת.

בעקבות תהליך אכלוס שכונות הדגן והתמר והתחלת פיתוח כביש גישה חדש לשכונת הדגן והכניסה הצפונית לאפרת, התבצעה עבודת מטה במועצה במטרה לייעל את תהליך כניסת הפועלים הערבים ושהייתם במהלך היום באפרת.

לאחר בחינה מעמיקה של חלופות לא נמצאה גישה או כניסה מאחת השכונות הצפוניות ולכן אנו נאלצים להחזיר את המצב לקדמותו ולהכניס את כל הפועלים דרך שער העיטם בשכונת זית.

במהלך עבודת המטה במועצה ובראשה אגף הביטחון, שמנו לעצמנו כמטרה לייעל באופן משמעותי את תהליך כניסת הפועלים ההולכת וגדלה, לטובת מתן שירות טוב יותר לתושבים ולמעסיקים ובמקביל לשפר את הביטחון ותחושת הביטחון של התושבים ולייעל את האבטחה סביב אתרי הבניה השונים בתוך אפרת.

בעקבות עבודת המטה התקבלו ההחלטות הבאות:

1.       סגירת שערי הפועלים בדגן ובהיקפי דגן והעברת כניסת כלל הפועלים לשער הפועלים בזית החל מתאריך 20.7.17

2.       כניסת הפועלים תחל בשעה 6:00 (בכפוף לתקנות הרעש) ובהסעות מרוכזות (באחריות הקבלנים/מעסיקים) ובליווי של שומר.

3.       הפועלים יכנסו במקביל בכ-4 שרוולים במקביל.

4.       באחריות קבלן/מעסיק לרכז את הכנסת הפועלים לאתרי הבניה באמצעות רכב הסעות אחד.

5.       פירוק אזור הבניה הכללי בהיקפי דגן והתייחסות לכל אתר ואתר בניה בפני עצמו.

6.       משאיות וכלי צמ"ה, יכנסו מהשער הצפוני.

7.       נספח הנחיות בדבר אבטחת אתרי הבניה יתפרסם בנפרד.

אנו נעקוב אחר המתכונת החדשה ונמשיך לשפר ולייעל את סוגיית הפועלים בכדי נמשיך את תנופת הבנייה מחד ונשמור על ביטחון ותחושת ביטחון לתושבים ולאורחים מאידך.

בתאריך 20.6.17 בשעה 20:00 נערוך ערב במ.ש.ע בו נציג את התוכנית באופן מפורט וכן את דרישות האבטחה.

מצפים לשיתוף פעולה מכולם!

בברכה,

אגף הביטחון