תרגיל- תמונת מצב עדכון תושבים-

לפני כיומיים התרחשה רעידת אדמה ברחבי הארץ, ונכון לעכשיו אנו חווים רעידות משנה.
בכל הארץ מתמודדים עם משבר שמדינת ישראל טרם ידעה כמותו. ולאט לאט מתגלים ממדי הרס של הפגיעות.
13/06/2017

לפני כיומיים התרחשה רעידת אדמה ברחבי הארץ, ונכון לעכשיו אנו חווים רעידות משנה.

בגזרת עציון נחסמו כביש המנהרות וכביש הוואלג'ה ולא ניתן להגיע לירושלים דרכם.

ניתן לנסוע דרך תקועה (ציר ליברמן) הר חומה.

בתוך אפרת , עיקר הפגיעה כרגע היא בשכונת הזית .

אין אספקת מים וחשמל בזית, נפגעו 2 בניינים בשכונה ונפגע בית הספר אורות עציון בנות ומעון אמונה שלידו.

כניסה לשכונת הזית דרך שדרות רחל אימנו חסומה, ולכן מוכוונת התנועה דרך כבישי הביטחון אנו מבקשים לא להגיע לשכונת הזית.

צוותי החירום וההנדסה של המועצה נמצאים בשכונת הזית , נותנים מענה ראשוני לנפגעים ואומדים את הנזקים של המבנים בכדי לייצר אזורים בטוחים לשהייה.

צוותי החינוך , פסיכולוגים ורווחה של המועצה הגיעו לבית הספר ומעון אמונה בכדי לסייע בטיפול הראושני לילדים שנמצאים במערך החינוך.

אנו פותחים , אס"ל ( אתר סיוע לתושב) בפארק העשור ומבקשים מתנדבים לסיוע. מתנדבים מוזמנים לפנות ל....

אנו מבקשים מהתושבים להשמע להנחיות , לא להגיע לאזורים פגועים, לא לנסוע בשבילי הביטחון ולעקוב אחר הודעות המועצה על לוחות המודעות ופרסומים באתר האינטרנט של המועצה.

המועצה עושה הכול בכדי להחזיר את המצב לקדמותו, אנו סומכים ובטוחים עליכם כתושבים וקהילה איתנה שעברה לא מעט משברים בעיקר ומהם צמחה וגדלה שגם את האירוע הזה נעבור בזכות כל אחד ואחת ממכם.

נמשיך לעדכן בהתפתחויות