עדכון יום שני יג אב 3.8 בשעה 18:00

תושבים יקרים,
נכון לשעה זו למיטב ידיעתנו ישנם 9 חולים מאומתים באפרת.
2 החולים האחרונים הינם תושבי שכונת הזית שנדבקו ככל הנראה במגע עם חולה מאומת מחוץ לאפרת.
החולים לא היו במגע עם תושבי אפרת ובני משפחתם נמצאים בבידוד.
בנוסף ישנם באפרת משפחות רבות שנמצאות בבידוד. צוותי הצח"ש מרכזים את המידע והסיוע למשפחות אלה בשיתוף עם עובדי המועצה במחלקות השונות בהתאם לצרכים שעולים מהשטח.
עזרו לנו לעזור לכם: אנו שבים ומזכירים את חשיבות העדכון שלכם לצח"ש או למוקד(1700705000) במקרה של קבלת תשובה חיובית לקורונה. זוהי הדרך היחידה בה נוכל להגן על הקהילה ולנסות למנוע את שרשרת ההדבקה.
מטות הנוער, צעירים וותיקים ומתנ"ס אפרת מקיימים בימים אלה מגוון פעילויות הפתוחות לקהל הרחב בהתאם להנחיות משרד הבריאות.
הנכם מוזמנים לעקוב אחר הפעילויות באתר המועצה ובאתר המתנ"ס ולקחת בהם חלק.
אגפי המועצה השונים ובייחוד אגף החינוך נערכים בימים אלה לפתיחת שנת הלימודים המתקרבת ובאה.
נכון לשלב זה - רב הנסתר על הגלוי ושאלות רבות מעיבות על יכולת התכנון. ברור לכולנו שקבלת ההחלטות תהיה נגזרת של מצב התחלואה וההדבקה במדינה.
אנו עוקבים אחר פרסומי משרדי הממשלה השונים ונערכים בהתאם.
איחולי החלמה מהירה ושלמה לחולים,
נמשיך ונעדכן,